standard-title Tapersex – Tuppersex – Andorra

Tapersex – Tuppersex – Andorra

DIVA MEETING

Amb les restriccions del covid19 i les mesures sanitàries hem reinventat el Tapersex, el 25 de juny 2020 inaugurem el nostre nou servei de DIVA MEETING, les reunions virtuals.

Per més informació ompliu el formulari, i us contactarem.


 

A causa de les restriccions sanitàries del covid19, el servei de Divareunió , el clàssic tapersex a domicili queda posposat.

Com ho fem?
Les reunions són molt divertides i originals, hi podreu compartir tots els vostres dubtes sobre sexualitat amb una de les nostres assessores, que a més d’un ampli coneixement dels productes compta amb una llarga trajectòria a Diva eròtic centre.
Cada DivaReunió és diferent, coneixereu les últimes novetats, podreu tenir a les mans una gran varietat de joguines i productes eròtics seleccionats, saber per a què serveixen, com i quan usar-los, i ampliar així els vostres coneixements d’una forma molt divertida que us ajudaran personalment i en les relacions de parella. També us farem descobrir la última tendència en llenceria sensual.

 

Sexshop tappersex andorra

tappersex andorra sex shop

Això si, necessitem una amfitriona!

L’amfitriona és la persona que organitza la DivaReunió, s’acostuma organitzar a casa seva aconseguint així un ambient més íntim, discret i acollidor, normalment ella coneix i convida tots els assistents.

Pel fet de ser l’amfitriona i l’organitzadora de la DivaReunió, s’emporta un obsequi.

 

Per poder oferir un servei de qualitat, les reunions es fan amb un mínim de 6 persones i amb un màxim de 12, evidentment totes elles major d’edat.

Les nostres reunions de “tapersex” o “tuppersex” són exclusivament a domicili per no convertir la nostra presentació professional en un espectacle.

Per més informació ompliu el formulari següent, i us contactarem.